3 Temmuz 2025, Perşembe

3 EVDEN ALTIN VE PARA ÇALAN ZANLILAR YAKALANDI

(03.07.2025…MHA…) Gazimağusa Adli Şube ve Cürümleri Önleme Şubesi ekipleri, Mağusa, Yeniboğaziçi ve Tuzla bölgesinde evlere dadanan 3 kişiyi sıkı bir takip sonucu ormanlık arazide gizlendikleri çadır içerisinde yakaladı. Yakalanan zanlılar S.K., A.K. ve A.U. bugün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemeye şahadet veren polis memuru Hakan Özçürümez, zanlıların 21 Haziran 2025 tarihinde Tuzla’da A.S. isimli şahsa ait ev içerisinden 70 altın küpe, 3 altın kolye, bir altın yüzük ve 75 Dolar, 20 Euro ile 5 bin TL nakit para çaldıklarını aktardı. Zanlıların, 25 Haziran 2025 tarihinde ise Gazimağusa’da E.Ç. isimli şahsın evinin yatak odasında bulunan ve içi boş olan para kasasını, koridorda bulunan güvenlik kamerasını sirkat ettiğini anlatan Özçürümez, 28 Haziran 2025 tarihinde Yeniboğaziçi’nde A.N.D. isimli şahsa ait eve giren zanlıların 40 bin TL, 2 bin Sterlin ve bin Euro nakit paranın yanı sıra 14 ayar altın yüzük, bir adet altın küpe ve bir adet altın saat çaldıklarını söyledi.

Yürütülen soruşturma neticesinde zanlıların Yeniboğaziçi’nde ormanlık alanda bir çadırda bulunduklarını ve çaldıkları paraların bir kısmının arabaları içerisinde tespit edildiğini anlatan polis, soruşturmanın sürmekte olduğunu, aranmakta olan şahıslar bulunduğunu açıkladı ve soruşturma maksatlı her üç zanlının tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Dilem Akçaba, meselenin ciddi olduğuna dikkat çekti ve zanlıların bir gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (MHA)

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

PALM BEACH’TE BOĞULMA VAKASI: 70’Lİ YAŞLARDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gazimağusa’da bulunan Palm Beach sahilinde üzücü bir olay yaşandı. 70’li yaşlarda olduğu tahmin edilen bir …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir