29 Nisan 2025, Salı

NARKOTİK POLİSİNİN DÜZENLEDİĞİ BEYAZ SAYFA OPERASYONU’NDA TUTUKLANAN 2 KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

(6.09.2024…MHA…)Narkotik polisinin düzenlediği Beyaz Sayfa Operasyonu’yla ilgili tutuklanan M.D. (E-38) ve M.Ş. (K-27) aleyhine yürütülen polis soruşturması tamamlandı. M.D. ve M.Ş., mahkemeye çıkarılarak 3 ay cezaevine gönderildi.

Mahkemede talebi polis memuru İbrahim Gökova anlattı. Gökova, zanlıların 29.08.2024 tarihinde, Beyaz Sayfa Operasyonu kapsamında tutuklandıklarını bildirdi ve zanlıların tasarrufunda 400 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içeren muhtelif ölçülerde kağıtlar, içerisinde tütünle karışık uyuşturucu madde olan toplam 5 adet ucu yanık sarma sigara ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan makas tespit edildiğini belirtti.

Tanık polis, tahkikatını tamamladığını belirterek, mahkemeden benzer sabıkaları olan zanlıları cezaevine göndermesini istedi. Mahkeme, zanlıların 3 ay cezaevine gönderilmesine karar verdi.(MHA)

Editör: Aynur DIRAĞAN

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

GİRNE KAYMAKAMLIĞINA, ÜÇLÜ KARARNAME İLE REVİN GÜRLER ATANDI

Girne Kaymakamlığına, üçlü kararname ile Revin Gürler atandı. Üçlü kararname ile 28 Mart 2022 tarihinde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir