29 Nisan 2025, Salı

KTGB GENEL KURULU CUMARTESİ YAPILIYOR!

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB) Olağan Genel Kurulu, bu cumartesi günü gerçekleştirilecek. Lefkoşa’daki Birlik kompleksindeki Paradise Park salonunda saat 10.00’da başlayacak olan genel kurulda, yeterli katılım sağlanamazsa 30 dakika bekleme süresi olacak.

Toplantı, divanın kurulmasıyla başlayacak ve KTGB Başkanı Emin Akkor’un açılış konuşmasının ardından, faaliyet ve mali raporlar üyelerin değerlendirmesine sunulacak. Ardından, iki yıl boyunca görev yapacak yeni yönetim, denetleme ve onur kurulları için seçim yapılacak. Genel Kurul, dilek ve temenniler bölümünün ardından sona erecek.

Ayrıca, KTGB tüzüğü gereği yönetim için aday olmak isteyenlerin başvuru süresi yarın saat 09.59’da sona erecek. Adaylık başvurularının, yazılı olarak KTGB sekreterliğine iletilmesi gerekiyor.

Editör: Süleyman Besler

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

GİRNE KAYMAKAMLIĞINA, ÜÇLÜ KARARNAME İLE REVİN GÜRLER ATANDI

Girne Kaymakamlığına, üçlü kararname ile Revin Gürler atandı. Üçlü kararname ile 28 Mart 2022 tarihinde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir