19 Nisan 2025, Cumartesi

UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANAN T.Ş. SERBEST BIRAKILDI, İ.Ş. İÇİN EK SÜRE İSTENDİ

(24.10.2024…MHA…)  Gazimağusa’da Derinya Kara Geçiş Kapısı’nda, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü (NKÖM) ekipleri tarafından uyuşturucu suçundan T.Ş. (E-20) serbest bırakıldı. Polis, T.Ş.’nin arabasında tutukladığı İ.Ş. (E-27) aleyhine mahkemeden 6 gün daha tutukluluk emri aldı.

Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde görüşülen bugünkü duruşmada NKÖM görevli polis memuru Mehmet Şemet, 20 Ekim’de saat 20.00’da Derinya Kara Geçiş Kapısı’nda, kullanımlarındaki araç ile GKRY bölgesinden gelip KKTC’ye geçiş yapan İ.Ş. (E-27) ve T.Ş. (E-20)’nin şüpheli hareketleri sonucu alıkonulduğunu anlattı.

Gökova, yapılan kontrolde T.Ş.’nin cebinde yaklaşık 320 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 63 adet kağıt parçası tespit edilerek emare olarak alındığını belirtti. Tanık polis, emareleri gönderdiği laboratuvardan henüz bir sonuç alamadığını anlattı ve mahkemeden ek süre talep etti. Mahkeme, T.Ş.’nin 6 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. (MHA)

Editör: Aynur Dırağan

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GAZİMAĞUSA İLÇE BİNASINDA PARTİLİLERLE BULUŞTU

Ergün Yahat Gazimağusa ilçe binası bugün de tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Başbakan Ünal …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir