21 Haziran 2025, Cumartesi

Alkollü sürücü refüje çarpıp takla attı

Gazimağusa’nın Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazası, şehir sakinlerini endişelendirdi. Saat 04:30 civarında yaşanan olayda, Gülbahar KOYUN (K-29) isimli sürücünün 192 miligram alkollü içki tesiri altında VL 280 plakalı aracıyla doğu istikametine seyir halindeyken dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaza meydana geldi.

Araç, önce orta refüjün bordür taşlarına ve ardından refüj içerisinde bulunan aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçerek takla attı ve tavanı üzerinde durdu. Neyse ki, kazada herhangi bir yaralanan olmadı.

Kazaya karışan sürücü Gülbahar KOYUN, olay yerinde tutuklanırken polis soruşturması sürüyor. 

Yetkililer, alkollü araç kullanımının trafik güvenliğini tehdit ettiğini vurgulayarak sürücülerin daha dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları gerektiğini belirtti.

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

ÇAMLIKÖY’DE ORMAN YANGINI: 210 AĞAÇ ZARAR GÖRDÜ

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre 21 06 2025 tanhınde, saat 17:00 sıralarında, Çamlıköy’de, ormanlık …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir