(17.02.2025…MHA…) Akdoğan’da 13 Şubat 2025 tarihinde saat 18.00 sıralarında meydana gelen bıçaklı saldırı olayıyla ilgili tutuklanan M.M. ile ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı.
Aralarında husumet bulunan İ.D.’ı yaraladığı gerekçesiyle tutuklanan M.M. bu sabah mahkemeye çıkartılarak 3 ay cezaevine gönderildi.
Meseleyi soruşturan polis, zanlı M.M.’nin, Cumhuriyet Sokak No:13 adresinde ikamet eden İ.D.’ın evine izinsiz girerek, tasarrufunda kanunsuz bulundurduğu ve henüz tespit edilemeyen bıçak ile adı edilene saldırıda bulunduğunu söyledi.
İ.D.’ın sol el 3. ve 4. parmakları arasında yaklaşık 2 cm’lik kesi, göğüs kafesi ile sol omuz arasında ve karın sol kısmında ise 1 cm’lik yüzeysel sıyrıklar oluştuğunu bildiren polis, mahkemeden aleyhindeki soruşturmayı tamamladığı zanlıyı cezaevine göndermesini istedi.
Mahkeme zanlının 3 ay Lefkoşa Merkezi Cezaevi’nde tutuklu kalmasına emir verdi.(MHA)
