Dış Basın Birliği tarafından 18 Mayıs Cumartesi günü “Yaza Merhaba” temasıyla düzenlenen medya buluşması yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Birliğin lokalinde düzenlenen etkinlik, hem medya mensuplarını bir araya getirdi hem de renkli ve keyifli anlara sahne oldu.
Katılımcılar, müzik eşliğinde hoş vakit geçirirken sanatçı Serdar Kavaz da sahne performansıyla geceye ayrı bir renk kattı.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Meclis Başkanı Ziya Öztürkler’in de katıldığı buluşmada, birçok gazeteci, televizyoncu ve iletişimci bir araya gelerek sektörel dayanışma örneği sergiledi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, katılımcılar hem sohbet etti hem de müziğin tadını çıkardı. Gecede ayrıca medya mensupları arasında iletişimin güçlendirilmesine yönelik temaslar da kuruldu.,
Dış Basın Birliği yetkilileri, geleneksel hale gelen bu tür etkinliklerle medyanın birlik ve beraberliğine katkı sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Etkinliğin sonunda, birlik üyeleri ve davetliler organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.(MHA)