20 Haziran 2025, Cuma

HAYVANCILAR BİRLİĞİ: “ÜRETİCİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”


“Üreticimize Sahip Çıkıyoruz”

Vefa Güner’e yapılan saldırı sonrası Hayvancılar Birliği açıklama yaptı :”Vefa Güner kardeşimizin yanındayız”

Konuya ilişkin Kıbrıs Türk Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği de yazılı bir açıklama yaparak üreticiye sahip çıktı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Vefa Güner yalnız değildir. Üreticimizin uğradığı bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Karpaz’da yaşanan bu çirkin olay sadece Kerem kardeşimize değil, üretimin kendisine yapılmış bir saldırıdır. Şiddet kimden gelirse gelsin kabul edilemez. Biz üreticiler olarak her türlü zorluğa göğüs gererken, bir de böylesi saldırılarla karşı karşıya kalmamız kabul edilemez. Bu olayın takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz.”

Birlik ayrıca, hukuki sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını ve benzer olaylara karşı tüm üreticilerin yanında duracaklarını da vurguladı.

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

KİLİTKAYA KÖYÜ’NDE 5 YAŞINDAKİ ATLAS ORMANLIK ALANDA KAYBOLDU

Kilitkaya köyünde halk arasında “Gameno Fissa” olarak bilinen ormanlık alanda 5 yaşındaki Atlas isimli küçük …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir