Motorlu Araç Satıcılar ve İthalatçılar Birliği (MASİB) seçimli genel kurulu, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Birçok siyasi ismin katıldığı genel kurulda yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Yapılan oylama sonucunda Barış Otomotiv Direktörü Barış Yuca, Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
Yönetim Kurulu başkanı olarak Barış Yuca’nın yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşmaktadır: Buğra Döveç, Erkan Akin, Hasan Tosunoğlu, İsmet Yalınç, Mustafa Zorer, Ömer Topçu, Yağmur Selenge, Mehmet Küçük ve Hakkı Gürcan.
Genel Kurul sonrasında açıklama yapan Barış Yuca, genç, dinamik ve güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını belirtti. Otomotiv sektörünün gelişmesi, sektör temsilcilerinin yaşadığı sorunların çözüme kavuşturulması ve toplumun otomotiv sektörüne verdiği önemin artırılması için çalışmaya hazır olduklarını vurguladı. Ayrıca sektörün marka bilinirliğini artırarak sürekli gündemde olacaklarını söyleyen Yuca, MASİP üyelerinin haklarını koruyacaklarını ve sektörün yüksek öncelikli bir sektör haline gelmesini sağlayacaklarını ifade etti. Yuca, düzenli olarak tüm üyelerle istişare içinde olacaklarını ve katılımcı bir yönetim politikası izleyeceklerini belirtti. Ayrıca sektörün ekonomik olarak devlete olan katkısını artırarak, sektöre verilen önemi yükselteceklerini dile getirdi.