16 Mayıs 2025, Cuma

METEHAN KARA GEÇİŞ KAPISI’NDA KAÇAK ET, BALIK VE BAZI ÜRÜNLER ELE GEÇİRİLDİ

Lefkoşa’da dün Metehan Kara Geçiş Kapısı’nda, aralarında dana eti ve balık da bulunan çeşitli gümrüksüz ve ithali yasaklanmış mal ele geçirildi, bir kişi tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün saat 10.30 sıralarında Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye geçiş yapan S.M.K.’nin (E-43) kullanımındaki araçta, gümrük ve polis memurları tarafından kontrol yapıldı.

Kontrolde, gümrüğe beyan edilmemiş ve ülkeye ithali yasak toplam 20 kg dana eti, 20 kg balık, 24 paket hardal yağı, 24 paket kahvaltılık gevrek, 48 paket zerdeçal tozu ve 24 chili biber tespit edilerek, emare olarak alındı. S.M.K. tutuklandı. 

Editör: Aynur DIRAĞAN

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

GAZİMAĞUSA LİMANI'NDA İŞ KAZASI.. 1 YARALI

Gazimağusa Limanı’nda 28 yaşındaki Doğuş Çetin, gemiden tahliye yapıldığı sırada 4.5 metreden tahta kalas düşmesi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir