19 Nisan 2025, Cumartesi

MTG GENEL KURUL ERTELENDİ – Mağusa Haber Ajansı

MTG’nin (Mağusa Türk Gücü) genel kurulu, ikinci kez başkan adayı çıkmaması nedeniyle 21 Haziran’a ertelendi. Taraftarlar ve üyeler, mevcut başkan Koral Bozkurt’un yeniden aday olması için güçlü bir destek veriyor.

Genel kurul toplantısında yeni bir başkan adayı çıkmayınca, toplantının ertelenmesi kararlaştırıldı. Bu durum, MTG camiasında Bozkurt’a olan güveni ve desteği bir kez daha gözler önüne serdi. Taraftarlar ve üyeler, Koral Bozkurt’un kulübe kattığı değeri vurgulayarak, onun yeniden başkanlığa aday olmasını istediklerini belirttiler.

Toplantı sonrası yapılan açıklamalarda, Bozkurt’un liderliğinde kulübün elde ettiği başarılar ve kulübün geleceği için atılan adımların önemine dikkat çekildi. MTG camiası, Koral Bozkurt’un yeniden adaylığı konusunda tam destek vererek, 21 Haziran’da yapılacak genel kurulda bu desteği somutlaştırmayı hedefliyor.

Koral Bozkurt’un, taraftarların ve üyelerin bu çağrısına nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor. 21 Haziran’da gerçekleştirilecek genel kurul toplantısı, MTG’nin geleceği açısından kritik bir öneme sahip olacak. (MHA)

Editör: Fatoş Dalcı

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

16 YAŞINDAKİ AYŞE HAYAT YAZAR KAYIP

Minareliköy’de sakin 16 yaşındaki Ayşe Hayat Yazar, 18 Nisan 2025 tarihinde saat 08.30 sıralarında ikametgahından …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir