19 Nisan 2025, Cumartesi

TBMM KOMİSYONU BAŞKANI ÖZER VE HEYETİ YARIN KKTC’YE GELİYOR

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Mahmut Özer ve beraberindeki heyet, yarın Cumhuriyet Meclisi İdari, Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi’nin çalışma toplantısına katılacak. Özer, üç gün sürecek ziyareti çerçevesinde çeşitli görüşme ve ziyaretlerde de bulunacak.

Özer ve beraberindeki heyet yarın Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nu ziyaret edecek, heyet, çarşamba günü ise Gazimağusa’da Türk Maarif Vakfı -Samtay Vakfı Suna Ata Atun İlköğretim Okulu, Doğu Akdeniz Üniversitesi ve Kapalı Maraş olmak üzere ziyaretler yapacak.

Ziyaretinin son gün olan perşembe günü Başbakan Ünal Üstel tarafından kabul edilmesi beklenen Özer ve beraberindeki heyet, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu tarafından kabul edilecek.

Editör: Aynur DIRAĞAN

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

BAŞBAKAN ÜNAL ÜSTEL, GAZİMAĞUSA İLÇE BİNASINDA PARTİLİLERLE BULUŞTU

Ergün Yahat Gazimağusa ilçe binası bugün de tarihi bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Başbakan Ünal …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir