19 Nisan 2025, Cumartesi

ULAŞTIRMA BAKANI ERHAN ARIKLI LİMANLARIN ÖZELLEŞTİRİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARIN BAŞLATILDIĞINI DUYURDU

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Girne ve Mağusa Limanlarının özelleştirilmesine ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Bakan Arıklı, söz konusu limanların özelleştirilmesi için çalışmaların başladığına dikkat çekti. Erhan Arıklı, Girne Limanı’nın özelleştirilmesinde son aşamaya gelindiğini vurguladı ve bu ay içerisinde özelleştirilme ihalesine çıkacaklarını kaydetti.

Kıbrıs TV’de yayınlanan ‘Taşlar Dökülürken’ programına konuk olan Ulaştırma Bakanı Arıklı, Girne Limanı’nın turizm limanı haline gelmesinin elzem olduğunun altını çizdi. Mağusa Limanı’nın 2-3 yıllık ömrü kaldığını, ciddi tedbirler alınması gerektiğini söyledi.

Tüm dünyada olan kamu-özel işbirliğinin limanlar için de hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Bakan Arıklı, “Annan Planı hayata geçirilseydi, o devletindir dokundurtmayız diyebilecekmiydik? Tabi ki diyemezdir” ifadelerini kullandı.

Editör: Fatoş Dalcı

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

YENİBOĞAZİÇİ TAKIMINDAN SİMON AYKUT’A DESTEK MESAJI

Yeniboğaziçi futbol takımı, Maraş karşılaşması öncesi anlamlı bir mesajla sahaya çıktı. Takım oyuncuları, 11 aydır …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir