29 Nisan 2025, Salı

Yukarı Bostancı’da 4 yaşındaki çocuğa çarpan sürücü tutuklandı!

Yukarı Bostancı’da geçtiğimiz gün saat 17.30 sularında, İzzet Kombos Bulvarı üzerinde yaşanan bir kaza büyük üzüntüye neden oldu. Serhat YILDIRIM (E-42) yönetimindeki SP 529 plakalı araç, doğu istikametine doğru ilerlerken dikkatsizce sağa dönerek park alanına doğru koşan 4 yaşındaki Ergün TOPALOĞLULARI’na çarptı.

Kaza sonucunda yaralanan küçük çocuk, hemen Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine götürüldü. Sol ayağında kırık ve iç kanama tespit edilen Ergün TOPALOĞLULARI, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Araç sürücüsü tutuklanarak adli makamlara sevk edildi. Olayın detayları ile ilgili soruşturma başlatıldı. Herkes, bu tarz kazaların önüne geçmek adına daha fazla dikkatli olmaya çağrıldı.

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

GEÇEN HAFTA MEYDANA GELEN 80 TRAFİK KAZASINDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

KKTC’de geçen hafta meydana gelen 80 trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir