1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Üstel: “Girne’deki gemi faciasında bir kişinin daha naaşına ulaşıldı; arama çalışmaları aralıksız sürüyor”

Üstel: “Girne’deki gemi faciasında bir kişinin daha naaşına ulaşıldı; arama çalışmaları aralıksız sürüyor”

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Ünal Üstel, Girne açıklarında meydana gelen deniz faciasında kayıp olarak aranan bir kişinin daha naaşına ulaşıldığını açıkladı.

Arama kurtarma çalışmalarındaki son duruma ilişkin yazılı açıklama yapan Başbakan Üstel, son ulaşılan naaşla birlikte faciada hayatını kaybedenlerin sayısının 15’e yükseldiğini, kayıp olarak aranan kişi sayısının ise 13’e düştüğünü kaydetti.

Hayatını kaybeden kişiye Allah’tan rahmet, ailesine sabır dileyen Üstel, bulunan naaşın kimlik tespiti için gerekli işlemlerin başlatıldığını belirtti.

Devletin facianın ilk anından itibaren tüm imkanlarını seferber ettiğini vurgulayan Başbakan Üstel, “Diğer kayıplarımıza ulaşmak için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İnancımız, en kısa sürede tüm kayıplarımıza ulaşacağımız yönündedir” dedi.

Üstel: “Girne’deki gemi faciasında bir kişinin daha naaşına ulaşıldı; arama çalışmaları aralıksız sürüyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.