20 Haziran 2025, Cuma

YKS SONUÇLARIYLA YAPILACAK TERCİHLERE İLİŞKİN MEB BÜNYESİNDE DANIŞMA EKİBİ KURULDU

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi (YÖDİD) bünyesinde “Danışma Ekibi” kuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamada, öğrencilerin sınav sonuçlarına göre mesleklerini belirleyecek programı ve eğitim alacakları üniversiteyi seçebilmek için cumaya kadar tercih yapacakları kaydedilerek, Danışma Ekibi’nin bu süreçte öğrencilere yönlendirme ve bilgilendirme desteği sağlayacağı belirtildi.

Açıklamada, Danışma Ekibi’nden faydalanmak isteyen öğrencilerin yarından itibaren 2 Ağustos Cuma gününe kadar Yüksek Öğrenim ve Dışilişkiler Dairesi’ne başvurabileceği duyuruldu.  

Editör: Aynur DIRAĞAN

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

KİLİTKAYA KÖYÜ’NDE 5 YAŞINDAKİ ATLAS ORMANLIK ALANDA KAYBOLDU

Kilitkaya köyünde halk arasında “Gameno Fissa” olarak bilinen ormanlık alanda 5 yaşındaki Atlas isimli küçük …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir