31 Mart 2025, Pazartesi

Bazı köylere yarın elektrik verilemeyecek

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) yarın orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle bazı köylere bir saat elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Kurumdan yapılan açıklamada, İNS Askeri Birlik, Özhan, Hisarköy, Şirinevler, Kılıçarslan, Akçiçek, Selvili Tepe, Göçeri, Dağyolu, Kozanköy ve Alemdağ bölgelerinde yarın 09.00 ile 10.00 saatleri arasında elektriğin kesik olacağı bildirildi.

Ercan Havaalanı civarında da elektrik kesintisi olacak

Ercan Havaalanı civarında yarın iki saatlik elektrik kesintisi olacak.

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Halkla İlişkiler Şube Amirliğinden yapılan açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle yarın 11.00 ile 13.00 saatleri arasında, Ercan Devlet Üretme Çiftliği Bölgesi, Sivil Havacılık Dairesi Radar Binası, Ercan Havaalanı Şantiye Bölgesi ve Kırklar’ın bir bölümüne elektrik verilemeyecek.

Editör: Öykü Kendir

BU HABERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ REKLAM TABELASINA ÇARPTI!

Ağırdağ’da Laden Sokak üzerinde,  Ruslan Rozyev  (E-40), 172 mlgr alkollü içki tesiri altında yönetimindeki UJ …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir