1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. HAKSEN: “Öztürkler’in Meclis Genel Kurulu’na ara vermesinin nedeni Azerbaycan ziyareti”

HAKSEN: “Öztürkler’in Meclis Genel Kurulu’na ara vermesinin nedeni Azerbaycan ziyareti”

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN) Başkanı Salih Erşangil, Meclis Başkanı Ziya Öztürkler’in sabaha karşı Meclis oturumuna ara verirken Meclis çalışanlarının yorgunluğunu öne sürdüğünü, ancak gerçek nedeninin Azerbaycan ziyareti olduğunu savundu.

Erşangil yaptığı yazılı açıklamada, Meclis çalışanlarının Öztürkler’in dediği gibi yorgun olduğunu ekleyrek, yıllardır mesai saatlerinin dışında ek mesai ödeneği almadan çalıştırıldıklarını ve baskılara maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Bunun Kamu Görevlileri Yasası ve Anayasa’ya aykırı olduğunu belirten Erşangil, “Öztürkler, Meclis personelinin çalışma koşullarını gerçekten düşünüyor olsa, aylardır olarak sabahlara kadar angarya çalıştırılmalarına karşı dururdu” dedi.

HAKSEN: “Öztürkler’in Meclis Genel Kurulu’na ara vermesinin nedeni Azerbaycan ziyareti”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.