1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Kimliksizler Derneği, 9 Haziran’da bilgilendirme toplantısı düzenleyecek

Kimliksizler Derneği, 9 Haziran’da bilgilendirme toplantısı düzenleyecek

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kimliksizler Derneği, 9 Haziran Salı günü Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesindeki Beyaz Salon’da bilgilendirme toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

Dernekten yapılan açıklamada, saat 18.00’de başlayacak toplantıda, Dernek yetkililerinin, “Kıbrıs Cumhuriyeti” vatandaşlık süreçleri ve son gelişmeler hakkında bilgiler vereceği kaydedildi.

Nüfus Dairesi Müdürü ile yapılan görüşmenin aktarılacağı ve vatandaşlık başvuru prosedürleri ile derneğin yayınladığı vatandaşlık başvuru kılavuzunun sunumla ele alınacağı ifade edilen açıklamada, hukuki süreçlerin ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ndeki davanın seyrinin de anlatılacağı belirtildi.

Soru-cevap bölümünün de olacağı toplantıya, tüm karma evlilik/birliktelik mağdurları ve ilgililerin davetli olduğu kaydedildi.

Kimliksizler-2

Kimliksizler Derneği, 9 Haziran’da bilgilendirme toplantısı düzenleyecek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.