1. Haberler
  2. Genel
  3. 7 yıl kaçak yaşadı

7 yıl kaçak yaşadı

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönyeli’de bisiklete binmek için çantasını yere bırakan bir kişinin 7 bin TL parasını çalan İsmet Keklik‘in 2 bin 321 gün ülkede kaçak yaşadığı ortaya çıktı

Gönyeli’de meydana gelen sirkat suçundan tutuklanan İsmet Keklik bugün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis memuru Mehmet Portakal olguları aktardı.

Polis, zanlının 22 Nisan saat 15.45 sıralarında Gönyeli’de Genç Park içerisinde bisiklete binmek için çantasını yere bırakan B.P’nin çantasından 7 bin TL ve 10 euro para çaldığını söyledi.

Polis, zanlının aynı gün Lefkoşa’daki evinde tespit edildiğini, yapılan aramada 5 bin 500 TL ve 10 euro bulunduğunu belirtti.

Polis, zanlının mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını, bu süre içerisinde incelenen kamera görüntülerinde zanlının sirkat suçunu işlerken görüldüğünü söyledi.

Polis, ayrıca zanlının ifadesinde de yerdeki çantadan para çaldığını kabul ettiğini belirtti. Yapılan muhaceret kontrolünde zanlının 16 Aralık 2019 tarihinden beri 2 bin 321 gün KKTC’de izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini kaydeden polis, aleyhine getirilen sirkat davasını kabul ettiğini belirterek, tutuklu yargı talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlının 15 gün süreyle cezaevinde tutuklu kalmasına emir verdi.

7 yıl kaçak yaşadı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Bizi Takip Edin