1. Haberler
  2. Genel
  3. Mevzuata aykırı ürünleri satıyorlardı

Mevzuata aykırı ürünleri satıyorlardı

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Değirmenlik Akıncılar Belediyesi (DAB) Sağlık Şubesi, haziran ayı boyunca gıda güvenliği, hijyen ve halk sağlığını korumaya yönelik 92 işletmeyi denetledi. Denetimlerde, 543 gıda ürünü, 1,78 kilogram gıda, 2 kozmetik ürünü ve 1 ekipman müsadere edildi.

Belediyeden verilen bilgiye göre, denetimlerde mevzuata aykırı ürünlere el konularak, imha işlemleri gerçekleştirildi.

Denetimler kapsamında 32 restoran, 11 market, 10 berber, kuaför ve güzellik salonu, 9 gıda üretim tesisi ile 9 süt ve süt ürünleri, 3 balık deposu, 3 etüt/kreş/güzellik salonu, 3 fırın ve 3 meyhane kontrol edildi.

Açıklamada, kasap, otel, mezbaha, gıda deposu, kimyasal ve temizlik malzemeleri üretim tesisi ile et ve et ürünleri işletmelerinin de denetlendiği kaydedildi.

Mevzuata aykırı ürünleri satıyorlardı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Bizi Takip Edin