1. Haberler
  2. Genel
  3. Tecavüze toplam 55 yıl hapis

Tecavüze toplam 55 yıl hapis

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Girne’de 2024 yılında bayram tatili için KKTC’ye gelen genç bir kadına yönelik cinsel saldırı davasında karar açıklandı. Mahkeme, 5 sanığı “tecavüz” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlarından suçlu bularak toplam 55 yıl hapis cezasına mahkûm etti.

Girne’de 2024 yılında bayram tatili için ülkeye gelen genç bir kadına yönelik cinsel saldırı davasında karar verildi.

Mahkeme, eğlence mekanında tanıştıkları genç kadına cinsel saldırıda bulundukları ve olayın görüntülerini kaydettikleri tespit edilen Yusuf Akan, Şehmus Kaya, Zülküf Kaya, İbrahim Arzakçı ve Baver Yaşar‘ı “tecavüz” ve “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlarından suçlu buldu.

TOPLAM 55 YIL HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, sanıklardan Yusuf Akan ile İbrahim Arzakçı’yı 12’şer yıl, Baver Yaşar’ı 11 yıl, Şehmus Kaya ile Zülküf Kaya’yı ise 10’ar yıl hapis cezasına çarptırdı.

Böylece beş sanığa verilen toplam hapis cezası 55 yıl oldu.

Tecavüze toplam 55 yıl hapis
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Bizi Takip Edin